FC Barcelonan peliesityksillä ei ehkä ole monien muiden vuosien tapaan saatu reviteltyä otsikoissa kovinkaan paljoa vielä, mutta seura on vaivihkaa aloittanut kauden paremmin kuin koskaan eräällä mittarilla tarkasteltuna.

Joukkue on kotimaan sarjassa voittanut kaikki pelaamansa neljä ottelua päästämättä maaliakaan, millä nykyjoukkue kirjoittaa seurahistoriaa.

Barcelona on pystynyt 10 kertaa aiemminkin voittamaan kauden neljä ensimmäistä peliä muuten, mutta nyt puolustus on osaltaan toiminut historiallisen hyvin. Maaliero neljän pelin jälkeen on 11-0.

Joukkue on parissa ottelussa tehnyt voittomaalinsa vasta noin kymmenen viime minuutin aikana, mutta viime viikolla pajatso tyhjeni 5-0-voiton myötä Levantea vastaan.

Barcelonan maalilla kaikki nollapeliminuutit on kirjauttanut Claudio Bravo. Kesällä Real Sociedadista seuraan siirtyneen chileläisvahdin nollaputki on siis jo 360 minuutin mittainen.