Liverpool kärsi lauantaina jo kauden kolmannen tappionsa Valioligassa. Brendan Rodgers ei ollut syystäkään tyytyväinen taiston jälkeen.

Liverpool hävisi Upton Parkilla maalein 3-1. Ottelu alkoi Liverpoolin kannalta todella synkästi, sillä heti alussa West Ham karkasi kahden maalin johtoon.

– Emme ole lähelläkään vaadittavaa tasoa tänään. Starttimme oli todella löysä, ja ennen kuin huomasimmekaan olimme jo 0-2-tappiolla, Rodgers sanaili seuran verkkosivujen mukaan.

Rodgers löysi useita syitä tappion takaa. Ne asiat, joita Liverpoolissa on totuttu näkemään parin viime kauden aikana, loistivat nyt poissaolollaan.

– Heillä oli enemmän intensiteettiä kuin meillä. Suoritustasomme ei ollut lähelläkään odotettua. Annoimme liikaa pitkiä syöttöjä. Tavallisesti syöttelymme pelissä on lyhyempää, terävämpää ja nopeampaa. Tänään emme olleet tarpeeksi maltillisia pallon kanssa.

Liverpoolilla ei ole liikaa aikaa korjata ongelmiaan. Ensi viikolla on edessä kaksi peliä – Liigacupia keskiviikkona ja Valioliigaa lauantaina.

– Meillä on iso cup-peli viikolla ja sitten vielä isompi peli, kun pelaamme derbyn, Rodgers mietti Middlesbroughin ja Evertonin kohtaamisia.