Chelsea-luotsi Jose Mourinho on avannut joukkueelle jo kahdeksan maalia kuuteen ensimmäiseen Valioliiga-peliin tehneen Diego Costan vammatilannetta.

Chelsea voitti lauantaina Aston Villan 3-0-lukemin, Costa teki maalin. Costa ei ole pelannut avauksessa kuin kerran viikkoon.

– Hyökkääjälle maalien tekeminen on mukavaa ja hyvä asia hänen itseluottamukselleen. Varsinkin hänen kaltaiselleen, joka ei pysty harjoittelemaan kuten pitäisi. Hän on juuri tekemättä mitään harjoituksissa. Hän lepää ja palauttaa kireää lihastaan, mikä hänelle tulee joka kertaa kun hänen kuormituksensa kasvaa, Mourinho kommentoi Aston Villa -voiton jälkeen.

Mourinho toivoo, ettei pelaajaa valita Espanjan tuleviin karsintaotteluihin.

– Jos hän saa olla täällä 15 päivää hoidettavana ja käyttää ajan palautumiseen, vahvistaa lihasta, hänellä on täysi mahdollisuus myöhemmin olla huippuvireessä Chelsealle ja maajoukkueelle, Mourinho kommentoi.

– Jos hän ei saa tätä aikaa, pystyy hän pelaamaan vain yhden pelin ja on ongelmissa seuraavan koittaessa. Lihas on kireä ja siinä on vaara repeämälle. Mutta meidän pitää kunnioittaa Espanjan päävalmentajan Vicente del Bosquen päätöstä, koska emme voi kieltää kutsua maajoukkueeseen.

Seuraavat maajoukkuepelit pelataan lokakuun puolessa välissä.