FC Interin Ville Nikkaria ei nähdä tositoimissa enää loppukaudella. Mieheltä jää siis sivuun myös keskiviikkoinen Veikkausliiga-derby TPS:ää vastaan.

Nikkari on tällä hetkellä ainoa sairastupaa miehittävä Inter-pelaaja. Niinpä joukkue pääsee varsin hyvistä asetelmista paikallispeliin.

– Haluamme voittaa jokaisen ottelun, minkä pelaamme. Paikallispeli on kuitenkin erityinen tapahtuma kannattajille ja varmasti myös molemmille joukkueille. Meillä on ollut vaikeaa viime otteluissa, mutta teemme varmasti kaikkemme, että pystymme tarjoamaan kannattajillemme ilonaiheita huomenna, sanoo päävalmentaja Job Dragtsma seuran verkkosivuilla.

Inter on ollut joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa tällä kaudella vahvoilla. Sittemmin ryhmien välinen ero on kuitenkin kaventunut.

– Kumpikin joukkue tarvitsee pisteitä, se on fakta. Voitolla kasvattaisimme eron heihin seitsemään pisteeseen. On siis selvää, että kumpikin joukkue pyrkii ehdottomasti voittamaan huomenna. Se tuo varmasti vielä oman lisämausteensa peliin, ennakoi Dragtsma.