Kuopion Palloseura jatkaa tiukkaa taisteluaan jopa Veikkausliiga-mitalista perjantai-iltana Pietarsaaressa Jaroa vastaan.

Kuopiolaisilla on takanaan menestyksekäs HJK-ottelu, joka päättyi värikkäiden käänteiden jälkeen 2-2-tasapeliin. Jännittävässä ottelussa tapahtui paljon positiivisia asioita, jotka halutaan pitää mukana loppusyksyn tiukoissa ratkaisupeleissä.

– HJK-ottelussa oma pelisuunnitelmamme toimi hyvin ja pelaajat noudattivat sitä. Pelaajien sitoutuminen ja sovituista asioista kiinnipitäminen ovat hyvällä tasolla. Nyt suunnitelmamme on hieman erilainen kun mennään Pietarsaareen pelaamaan, KuPS-luotsi Marko Rajamäki taustoitti seuran tiedotteessa.

– Jaro on erittäin hyvä joukkue pelaamaan ja vieraskentällä haaste on jälleen iso. Muutamia pieniä pelillisiä asioita muutetaan. Me koetetaan löytää sellaisia pieniä vivahteita, joilla pystyttäisiin voittamaan Jaro. Me löydettiin ne keinot HJK-ottelussakin, mutta ei vaan pystytty voittamaan.

KuPS on sarjassa viidentenä, eroa kolmossijalla olevaan lahteen on kahdeksan pistettä. Jaro on yhdeksäs, seitsemän pistettä KuPS:n takana ja kahdeksan pistettä putoajan paikkaa edellä. Joukkueilla on vielä viisä peliä jäljellä.