HJK kohtaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen avauspelissä FC Kööpenhaminan vieraskentällä torstaina klo 20.00 alkaen. Suomessa ottelun televisio ilmainen JIM-kanava suorana lähetyksenä.

FC Kööpenhamina on Tanskan menestynein seura 2000-luvulla yhdeksällä mestaruudellaan. Viime kaudella seura sijoittui sarjassaan toiseksi.

Kovasta ryhmästä on kyse, minkä pelaajat ovat tottunut koviin kamppailuihin sillä FC Kööpenhamina pelasi viime kaudella myös Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Seura jäi lohkonsa viimeiseksi, mutta keräsi kuudesta ottelusta neljä pistettä – joukkue kaatoi kotonaan Galatasarayn ja pelasi tasapelin Juventuksen kanssa. Lohkossa pelasi myös Real Madrid, joka voitto lohkon.

Seura on aiemmin esiintynyt tässä eurooppalaisten seurajoukkueiden ykköskilpailussa kausina 2010-2011 ja 2006-2007. Tällä kaudella joukkue karsi kilpailuun, mutta joutui toteatamaan Bayer Leverkusenin liian vahvaksi.

SuomiFutis-sivuston HJK-erikoissivulta löydät kaikki ajankohtaiset HJK-uutiset, Eurooppa-liigan lohkotilanteen ja HJK:n otteluohjelman kilpailussa.