Manchester City isännöi Chelseaa sunnuntaina 1-1-tasapeliin päättyneessä ottelussa. City joutui miesvajaalle 65. minuutilla Pablo Zabaletan toisen varoituksen myötä ja heti myöhemmin André Schürrle vei vieraat johtoon.

City tuli kuitenkin vielä tasoihin lopussa, kun seurassa lainalla syyskauden pelaaava Frank Lampard ampui tasoituksen ex-seuraansa vastaan.

City-luotsi Manuel Pellegrini arvosteli ottelun jälkeen voimakkaasti Chelsean tapaa pelata. Chelsean maali oli joukkueen ensimmäinen laukaus maalia kohti. Koko ottelussa City laukoi 16 kertaa, Chelsea kuudesti.

– Pelasimme 90 minuuttia pientä joukkuetta vastaan. He yrittivät vain puoluststaa. En olisi tyytyväinen tuollaiseen pelaamiseen. 10 pelaajaa puolusti omalla kenttäpuoliskolla ja he tekivät maalin vastaiskulla ja sen jälkeen he jatkoivat puolustamista, Pellegrini puhisi BBC Sportille.

Pellegrini vertasi peliä kauden aiempaan otteluun Stoke Cityä vastaan. City hävisi sen ottelun kotonaan 0-1-lukemin, mikä on joukkueen ainoa tappio tältä kaudelta Valioliigasta.

– Oli kuin olisimme pelannut samaa joukkuetta vastaan, kun Stoke-ottelussa. Meidän oli hankalaa tehdä maalia, mutta lopussa onnistuimme. Tulos ei kerro siitä, mitä kumpikin joukkue teki 90 minuutin ajan.

– En halua kuitenkaan analysoida Chelseaa yhtään sen enempää, ei se ole minun tehtäväni.