Arsenalin pelintekijän Mesut Özilin mukaan hänellä ei ole mitään todistettavaa. Saksan paidassa MM-kultaakin juhlinut keskikenttämies hiljensi hieman arvostelijoitaan tekemällä maalin ja syöttämällä toisen 3-0-voitossa Aston Villasta lauantaina.

Özilin tehotilastot ovat olleet aiempaa vaisummat. Maali ja maalisyöttö viikonloppuna olivat miehelle kauden ensimmäiset.

– En pelaa vakuuttaakseni ketään mistään. Pelaan Arsenalille. Minulla on tunne, että minua kritisoidaan enemmän kuin muita. Sitä tapahtui jo Bundesliigassa ja myös Real Madridissa.

– Kausi Arsenalin kanssa on vasta alkanut ja meillä on uusia pelaajia avainpelipaikoilla. Yhteispeli, jossa minulla on suuri rooli, ei voi toimia heti ensimmäisenä päivänä.

Özil ihmettelee myös suuren kritiikkimäärän ajankohtaa viittaamalla siihen, että mies oli Saksan avauksen pelaajia MM-turnauksessa ja valittiin vasta kesällä Valioliigan vuoden joukkueeseen virallisten kotisivujen äänestyksessä.

– Vasta 10 viikkoa sitten minut valittiin Valioliigan kauden joukkueeseen. Olin MM-voittaja. Sen jälkeen on ollut kesätauko ja vasta muutama peli ja kaikki kyseenalaistetaan. Se on kummallista. Tiedä kuitenkin itse, mitä voin tarjota.