Ajaxilla on suuri vuori kiivettävänä, mikäli joukkue aikoo edetä Mestarien liigassa jatkopeleihin. Joukkueella on heti avauksessa iskun paikka, kun se isännöi PSG:tä. Lohkon muut joukkueet ovat Barcelona ja kyproslainen APOEL Nicosia.

Ajaxin kapteeni ja suomalaistoppari Niklas Moisander ennakoi ottelua pohtimalla vastustajan tähtipelaajan Zlatan Ibrahimovicin kohtaamista.

– Olen pelannut häntä vastaan kahdesti Suomen paidassa. Koska hän on vahva ja hänellä on vahva tekniikka, on hän yksi maailman parhaista kärkimiehistä, Moisander kommentoi Goal-sivustolle.

– Hänen kohtaamisestaan tulee rankka paikka, mutta jos pelaamme joukkueensa, pysäytämme hänet.

Viime vuoden päälle hyvä rakentaa uskoa

Ajax esiintyi viime vuonna hyvin Mestarien liigan lohkovaiheessa vaikka jäikin lopulta lohkossa kolmanneksi niukasti. Kotikenttä oli linnake; hollantilaisseura kukisti kotonaan mm. Barcelonan ja Celticin sekä pelasi AC Milanin kanssa tasan.

– Viime vuonna osoitimme kykenevämme voittamaan näitä otteluita, erityisesti pelatessamme kotona. Vastustajamme ovat huippujoukkueita, mutta tekemämme oman parhaamme annamme itsellemme mahdollisuuden.