Veikkausliigaan noussut SJK jatkoi lentävää menoaan pelaamalla jo kymmenennen tappiottoman ottelun putkeen sunnuntaina joukkueen kukistaessa TPS:n kotonaan 2-1-lukemin.

SJK:n vei jo ottelun toisella minuutilla johtoon Juho Lähde maalillaan ja Akseli Pelvas tuplasi karkumatkan 14. minuutilla. TPS kavensi jo ennen taukoa Sami Rähmösen osumalla, mutta siihen se jäikin.

– Tiedettiin, että tulee tiukka vääntö. Aloitettiin peli hienosti. TPS paransi ja teki homman meille vaikeaksi. Toisella jaksolla TPS laittoi painetta, mutta pystyimme ottamaan paineen pois. Siinä näkyi, kuinka olemme tällä kaudella kehittyneet, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kommentoi seuran tiedotteessa.

– Oltais haluttu toisella jaksolla syötellä paremmin, mutta TPS teki pelaamisen meille hankalaksi. Nuoret jätkät pelasi todella rohkeasti TPS-paidassa. Kaikki pelit Tepsiä vastaan ovat olleet tasaisia.

SJK:n mitalisija vaatii enää paria pistettä

HJK otti samaan aikaan 5-1-voiton IFK Mariehamnista kotonaan, joten SJK on sarjan kakkosena kuusi pistettä HJK:n perässä. SJK on pelannut kaksi ottelua enemmän.

SJK:n mitali kiiluu vahvana horisontissa, kun joukkueella on neljä peliä pelaamatta. Kolmantena, kaksi ottelua vähemmän pelanneena, on FC Lahti viiden pisteen päässä.

Nelossijalla oleva IFK Mariehamn on jo 11 pisteen päässä samassa ottelumäärässä SJK:n kanssa ja KuPS on jo 13 pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.