Sunnuntaina Veikkausliigassa otellaan isoista panoksista. Rovaniemellä pelataan europaikoista sekä putoamisesta, kun RoPS saa vieraakseen FC Hongan.

– Vaikka Honka on tipahtanut sarjan hännille, emme saa antaa sarjasijoituksen hämätä meitä. Honka on muuttunut kovasti ihan viime aikoina. Joukkueella on uusi topparipari, joka on lähtökohtaisesti todella kova. Jussi Vasara on palannut keskikentälle ja joukkueen hyökkäys on aivan uudessa kuosissa, Juha Malinen tietää kertoa RoPS:n verkkosivuilla.

RoPS:n tilanne näyttää hyvältä sairastuvan osalta. Edellinen peli, tappio TPS:ää vastaan, sytyttää varmasti rovaniemeläiset.

– Meidän viimeinen peli Tepsiä vastaan päättyi tappioon ja olemme siis tällä hetkellä hävinnyt joukkue. Siitä leimasta pitää päästä heti irti ja siirtyä taas voittojen tielle. Ennen TPS-peliä joukkue asetti loppukauden tavoitteeksi liigan nelossijan ja sen ottelun tappio asetti loppukaudelle entistä enemmän haasteita meille päästä tuohon tavoitteeseen, RoPS-valmentaja Malinen lisää.

Veikkausliigan ottelut 14.09.

RoPS – FC Honka
VPS – Jaro
MYPA – TPS