HJK:n luottotoppari Valtteri Moren koki kovia viime Veikkausliigaottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan, kun kulmatilanteessa hän törmäsi tolppaan. Tilanteen jälkeen hän joutui tulemaan vaihtoon. Hän kuitenkin uskoo olevansa pelikunnossa HJK:n kohdatessa torstaina FC Kööpenhaminan Eurooppa-liigan lohkovaiheen avausottelussa.

– Tuli tälli. Nyt jalka voi hyvin. Paljon parempaan päin ollaan menossa. Puujalka vain todennäköisesti. Hyppäsin siihen etutolpalle ja tasapainoni menettäessä jalka kolahti tolppaan. Ajattelin jonkun aikaa yrittää pelata, mutta en pystynyt juoksemaan kunnolla, joten tulin vaihtoon.

– Kyllä uskon olevani pelikunnossa. Varma siitäkään ei voi olla, mutta kyllä jalka on tuntunut parissa päivässä paljon paremmalta, joten ainakin se on mahdollista, Moren arvioi SuomiFutis-sivustolla.

Morenilla on pienoinen näkemys tulevasta vastustajasta.

– Aika juoksuvoimainen jengi, kun ollaan katsottu. Ehkä heillä on paketti vähän paremmin koossa puolustussuuntaan, kuin parilla edellisellä vastustajalla. Heillä on pari hyvää yksilöä hyökkäyspäässä ja nopeat laiturit. Tiukka paikka tulossa kyllä.

– Varmaan alussa vieraskentällä pitää ottaa varovasti ja sitten pelin edetessä kentälle tulee vähän tilaa. Uskon, että he prässäävät alussa kovaa.

Moren aikoo ottaa kaiken ilon irti historiallisista peleistä.

– Kuusi hienoa peliä tulossa. Täytyy ottaa kakki irti niistä ja pitää hauskaa. aika ainutlaatuinen mahdollisuus tämä on, Moren fiilistelee.

Jesse Happonen