ManU:n kapteeniksi tällä kaudella noussut Wayne Rooney tietää, ettei ole ominaisuuksiltaan ja tyyliltään enää sama pelaaja, joka aikoinaan nousi komeetan lailla Euroopan huipulle.

– En ole enää se sama pelaaja, mutta tunnen kehittyneeni. Juoksin nuorempana jopa liikaa kentällä eikä minulla ollut enää energiaa edetä maalintekotilanteisiin, Rooney kommentoi Goal-sivustolle.

– Olen nyt älykkäämpi pelaaja. Tiedän koska juosta boksiin ja koska olla juoksematta. Tuloksena syntyy enemmän maalipaikkoja ja olen tehnyt enemmän maaleja seuralleni.

Rooney, joka on totuttu aiemmin näkemään varsinaisena hyökkääjänä, ei ole moksiskaan viime aikojen roolistaan myös laidassa.

– Pelaan mielelläni laidassa. Hoidan hommani myös siellä ja pystyn pelaamaan myös keskushyökkääjänä. Kaikki riippu siitä, mikä on tilanne pelissä ja mitä manageri minulta haluaa.

– Tuskin kukana voi määritellä minun parasta pelipaikkaani – mukaudun eri rooleihin. Voin pelata keskikentällä, laidalla tai ylhäällä. Kaikki riippuu valmentajan aatoksista.