Borussia Dortmundin johto kertoi juuri, että seura on laittanut sopimusneuvottelut jäihin tähtipelaajansa Marco Reusin kanssa.

25-vuotiaan tähden nykysopimuksessa on ulosostopykälä, minkä perusteella miehen voi lunastaa itselleen tulevana kesänä vain 25 miljoonalla eurolla. Tämä toki vaatii myös pelaajan henkilökohtaista suostumusta.

Dortmund haluaa tehdä miehen kanssa uuden sopimuksen paremmin ehdoin, mutta nyt seuran tahmeat esitykset pelikentillä ovat laittaneet täyden fokuksen kenttätapahtumiin, eikä sopimusneuvotteluja toistaiseksi käydä. (uutinen).

Saksalaislehdistö on ennättänyt jo kyselemään asiasta myös toisen Saksan suurseuran Bayern Münchenin edustajilta Reusin tilanteesta.

– Tiedämme kuinka laadukkaasta pelaajasta on kyse ja tiedämme hänen sopimuksensa ehdoista, toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge viittasi Sport Bildille juuri purkupykälän suhteelliseen edullisuuteen.

– Meille hänen tasoisensa nuori saksalainen maajoukkuepelaaja on kiinnostava, mutta emme halua aiheuttaa levottomuutta Dortmundissa, mies yritti sivuuttaa asiaa.