HJK joutuu matkaamaan Torinosta tyhjin käsin kotiin. Torstai-iltana helsinkiläisseura ei saanut vieläkään pistetiliään auki Eurooppa-liigassa.

Torino FC nappasi Stadio Olimpicolla tyylipuhtaan 2-0-kotivoiton. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin puolen tunnin kohdalla. Juhlimaan pääsi Christian Molinaro, joka laittoi pelivälineen tarkasti pussiin.

Loppulukemat 2-0 iski Amauri. Hyökkääjä pisti pallon voimalla alakulmaan rangaistusalueen rajalta.

HJK ei ottelussa juuri tekopaikoille päässyt. Vaikka HJK sai toisella jaksolla enemmän pelivälinettä haltuunsa hyökkäyssuunnassa, niin varsinaista vaaraa Torinon kenttäpuoliskolla se ani harvoin pystyi synnyttämään.

Klubin paras – ja käytännössä ainoa tekopaikka – tuli Robin Lodille. Nuorukainen ampui noin 20 metristä vapaapotkun alakulmaa kohti. Sen suurempia vaikeuksia Daniele Padellilla ei kuitenkaan torjuntatöissä ollut.

HJK sai ottelussa myös jobinpostia, kun maaalivahti Antonio Doblas loukkaantui. Näin Carljohan Erikkson pääsi myös debytoimaan eurokarkeloissa.

Kolmen ottelun jälkeen HJK ei ole onnistunut vielä kertaakaan maalinteossa Eurooppa-liigassa. Sarjataulukossa se on lohkon viimeisenä. Kärjessä on Torino seitsemällä pisteellä.

Jaakko Käyhkö, Torino
Twitter: @JaakkoKayhko

Kaikki HJK-uutiset, Eurooppa-liigan lohkotilanne ja otteluohjelma löytyy helpoiten HJK-erikoissivultamme.