Ruotsin mestariseura Malmö FF kaatoi Mestarien liigan kotipelissään Olympiakosin keskiviikkona 2-0-lukemin. Maaleista vastasi hyökkääjä Markus Rosenberg ja etunimikaima, Huuhkaja-pelaaja, Markus Halsti hallitsi keskikenttää täyden peliajan.

– Tuntuu upealta. Nollan pitäminen kotiyleisön edessä on uskomatonta. Olimme yksinkertaisesti parempi joukkueena. Olimme kurinalaisia, keskittyneitä ja vahvoja. Taktiikkamme oli lähes täydellinen., Halsti kommentoi SvenskaFans-sivuston videohaastattelussa.

A-lohkossa kaikki joukkueet – Malmö, Atletico, Juventus ja Olympiakos – ovat kolmessa pisteessä. Malmö oli hävinnyt avauspelissään vieraissa Juventukselle 0-2-lukemin.

– Meillä on mahdollisuus edetä jatkoon. Meillä on yhtä paljon pisteitä nyt kuin muillakin. Tärkeintä on varsinkin kotipeleistä saada paljon pisteitä.

Malmöllä on mahdollisuus varmistaa kotimaassaan toinen peräkkäinen mestaruus sunnuntaina AIK-ottelussa. Halsti ei ole vielä varma pystyykö hän pelaamaan jalkavamman vuoksi.

– Menen magneettikuvaukseen torstaina, jotta tiedämme enemmän mikä jalassa on. Nyt on vielä auki joudunko pitämään parin viikon huilin vai pystyisinkö pelaamaan taas sunnuntaina, Halsti kommentoi puolestaan Dagens Nyheterille.