Malmön FF:n luottomies, Huuhkaja-puolustaja Markus Halsti arvosti Malmön CL-vastustajaa kovasti. Toki 5-0 selkäsaunakin auttaa arvostamisessa.

– Atlético (Madrid on erinomainen joukkue, ei voi muuta sanoa. Vaikka pelataan huipputasolla, niin pelaajat pelaavat toisilleen/joukkueelleen/seuralleen, puolustavat sekä hyökkäävät kaikki yhdessä. Kun tähän uskomattomaan joukkueelle pelaamiseen yhdistää yksilöiden taidon, niin ei sitä enää paljon ihmettele viime vuoden menestystä ja mestaruutta, Halsti kommentoi pelaajatallinsa OrsaSportin kotisivuilla.

Vaikka loppulukemat olivat rumat, niin skånelaisilla oli omat mahdollisuutensa. Ottelu oli vielä tauolla maalittomassa tilanteessa.

– Ensimmäinen puoliaika pelattiin kyllä hyvin, pystyttiin pitämään palloa, prässäämään heitä pitkiä aikoja ja luomaan tilanteita. Sitten takaiskumaali toisen jakson alkuun, ja aika klassisesti Atletico sai lisää virtaa, kun me taas hieman jämähdimme paikoillemme ja tuumailtiin mitä nyt tehdään.

– Viimeisten hetkien maalit olivat totta kai ihan turhia, mutta panostimme ylöspäin, vaihdettiin taktiikkaa 4-4-3, jotta saataisiin maali aikaiseksi. Kentälle tuli lisää tilaa ja he käyttivät tilan hyväkseen.

Altavastaajan peli kun repsahtaa niin…

– Toinen puoliaika oli ehkä meidän huonoin näissä tämän vuoden europeleissämme, eikä mitään selitettävää ole. Oma huono pelimme ja näiden vastustajien huikea taso, viisi maalia tosiasia ja piste. Hieno kokemus, jota varmasti osaa arvostaa vaikka kahdenkymmenen vuoden päästä.