Roman Eremenkolla on epätavallinen elämäntarina, ja hän on myös epätavallinen lahjakkuus, kirjoitetaan ESPN:n verkkosivuilla.

Artikkelin kirjoittaja Michael Yokhin ei säästele kehusanojaan Huuhkaja-pelaajan kohdalla. Juttuhan on kirjoitettu sopivasti juuri tiistaisen Mestarien liigan huippuottelun alla. TsSka Moskova kohtaa illalla Manchester Cityn, ja tässäkin ottelussa Eremenkolle on varattu suuri rooli.

Eremenko siirtyi joukkueeseen pari kuukautta sitten Rubin Kazanista. Kirjoittaja on jo huomannut siirron jälkeen muutoksen ryhmän näytöksissä. Eremenkon tulon jälkeen TsSka Moskovan esittämään varsin tylsään futikseen on tullut uusi vaihde.

– Sitten Eremenko tuli mukaan ja yhtäkkiä heistä tuli pysäyttämätön hyökkäyskone, joka on tehnyt 17 maalia viiteen liigapeliin. Pelintekijä itse on tehnyt neljä maalia ja syöttänyt kaksi, mutta hänen vaikutuksensa ulottuu paljon tätä kauemmaksi, kirjoittaja kehuu suomalaista.

Perheen isä Alexei Eremenko Sr. on päässyt myös jutussa ääneen.

– Hänen pelinäkemyksensä on loistava. Hän ajattelee seuraava liikettä ennen kuin saa pallon, nykyinen Jaro-luotsi kehuu jutussa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.

Lisää Eremenkon ylistystä löydät ESPN:n verkkosivuilta.