KuPS saa vieraakseen Veikkausliigan päätöskierroksella VPS:n. Molemmilla joukkueilla on teoreettiset mahdollisuudet Eurooppa-liigan karsintapaikkaan. KuPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki uskookin ottelusta tulevan äärimmäisen tiukka.

– Odotan kovaa ottelua. VPS on ollut hyvässä vireessä ja pelannutkin hyvää peliä koko loppusyksyn. Se on mahdollistanut heille sen, että he ovat hyvissä asemissa tällä hetkellä. Uskon kuitenkin, että pelin luonne tulee olemaan se, että me tulemme hallitsemaan palloa ja olemaan kuskin paikalla. Eihän se europaikka kovin todennäköinen ole. Tässä on monta palaa osuttava kohdilleen viimeisellä kierroksella, mutta koska se on edelleen mahdollista, niin tietenkin me myös yritämme pelata siitä, Rajamäki sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Pallonhallinta ei Rajamäen mukaan tietenkään riitä vaan ottelusta on saatava myös tulos aikaiseksi.

– Meidän pitää pystyä vain kääntämään se hallinta myös tulokseksi. Se on se haastavin kohta. Vaasan nopeat hyökkäykset ovat erittäin vaarallisia tällä hetkellä. Olemme toki valmistautuneet huolella, kuten kaikkiin muihinkin peleihin. Haastava matsi on tulossa. VPS:n terveystilannekin on varmaan hieman parempi kuin meillä.

Hän lähettää myös suuret kiitokset kuopiolaisyleisölle ja faneille koko kaudesta.

– Erittäin iso kiitos kannattajille koko kaudesta. He ovat olleet Maarianhaminassa asti isolla joukolla. Viimeksi Espoossa tuntui, että KuPS-kannattajia oli selkeästi enemmän kuin Hongan kannattajia paikalla. Fanit ovat matkustaneet paljon ja ovat pitäneet paljon ääntä toki myös kotipeleissä. Ihmiset Kuopiossa tykkäävät puhua KuPS:sta ja he ovat kiinnostuneita seurasta. Kannattajamme ovat olleet todella positiivisesti mukana.

– Toivottavasti pystymme tarjoamaan viimeisestä pelistä heille vielä voiton ja kolme pistettä. Voittoa en voi tietenkään luvata, mutta sen lupaan, että keltapaidat antavat kaikkensa pelin ja tuloksen eteen, Rajamäki kiittää.

Efe Tüze