Liverpool voitti sunnuntain Valioliiga-pelissä Queens Park Rangersin 3-2-lukemin. Voittoa avitti vastustajan peräti kaksi omaa maalia, joista toinen syntyi kun toisen puoliajan lisäaika pyörähti viidennelle minuutilla.

Lisäksi maalittoman avausjakson aikana QPR ampui kahdesti maalipuihin, joten tulos ei mairittele vieraita vaikka voitto tulikin sarjajumbosta. Liverpool on Valioliigassa nyt viides ja kapteeni Steven Gerrard tietää, että esitys oli heikko.

– Olemme yhä shokissa totta puhuakseni. Olimme erittäin onnekkaita tänään, Gerrard kommentoi Sky Sportsille heti ottelun jälkeen.

– Emme olisi voineet valittaa, jos olisimme lähteneet kotiin tyhjin käsin tai vain pisteen kanssa. Täysi pistepotti oli onnen tulosta. Meidän suorituksemme tulee olla parempi jatkossa. Se, mistä voimme ottaa kunniaa, on peräänantamaton asnteemme. Saimme palkintomme kun roikuimme mukana, mutta pelillisesti meidän täytyy kehittyä.

Liverpool saakin näyttää parasta osaamista, mikäli haluaa hyvän tuloksen Mestarien liigasta. Joukkue kohtaa keskiviikkona Real Madridin kotikentällään. Valioliigassa Liverpool on viides.