Sky Sportin espanjalaisfutiksen asiantuntija Guillem Balague ei usko Real Madridin myyvän suurinta tähteään vielä vähään aikaan.

Cristiano Ronaldo on yhdistetty huhuissa takaisin Manchester Unitediin. Ronaldon siirtohuhut ovat alkaneet velloa kesän jälkeen, kun valkopaidat luopuivat muutamasta avainpelaajastaan ja Ronaldo arvosteli seuran siirtoaivoituksia.

– Cristiano Ronaldo unelmoi ja haluaisi palata takaisin Manchester Unitediin. Kyse on vain ajoituksesta, ja tässä ihmiset menevät pieleen, Balague analysoi Revista de La Liga -ohjelmassa.

– Ihmiset haluavat tämän tapahtuvan tammikuussa, jos mahdollista. Näin ei tule käymään. Kesällä? En usko. Real Madridilla ei ole mitään syytä myydä Ronaldoa kesällä.

Ronaldolla alkaa kuitenkin olla jo jonkin verran ikää. Näin portugalilaisen myynti saattaa tulla piankin ajankohtaiseksi.

– Kahden vuoden sisään sanoisin kyllä. Aika tulee todennäköisesti olemaan silloin, kun hän on lähestymässä 32-vuotispäiviään. Silloin Real Madrid voisi sanoa: ”Ok, jos voimme rahastaa hänellä, niin loistavaa. Hän on tehnyt paljon hyväksemme. Sillä selvä, aika mennä eteenpäin.”