Liverpool-luotsi Brendan Rodgers on kommentoinut Mario Balotellin tilannetta seurassa ja antaa rivien välissä miehelle kaksi kuukautta aikaa osoittaa tarpeellisuutensa. Kahden kuukauden päästä aukeaa uusi siirtoikkuna.

Balotelli, 23, siirtyi kesällä 16 miljoonalla punnalla seuraan AC Milanista, missä on oli parhaimmillaan loistava ja heikoimmillaan surkea. Liverpoolissa hän on ollut lähinnä jälkimmäistä.

– Toimme pelaajan tänne antaaksemme hänelle mahdollisuuden ja jatkamme sitä edelleen. Hän tekee kovasti töitä sopeutuakseen joukkueeseen, mutta vain aika kertoo kuinka se onnistuu. Katsomme tulevana tammikuuna, mitä tämä joukkue tarvitsee, Rodgers kommentoi The Guardianille.

Balotelli pelasi tiistaina Real-tappiossa vain avausjakson ja oli anonyymi. Miehen tempaus vaihtaa paita vastustajan kanssa tauolla ei ainakaan parantanut asemaansa valmentajan silmissä (uutinen).

Balotelli ei ole vielä kuuteen peliin tehnyt maalikaan Valioliigassa. Kolmessa Mestarien liigan ottelussa on sentään syntynyt yksi maali.