Sami Hyypiän elämä Championship-sarjassa managerina ei ole alkanut ruusuisesti. Seura Brighton Hove & Albion on parhaillaan kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa ja on sijalla 20, kun joukkueita sarjassa on 24 kappaletta.

Brighton oli viime kaudella vielä mukana nousukarsinnassa ja odotukset olivat kovat vaikka mm. ykköstykki Leonardo Ulloa myytiin Valioliigaan nousseeseen Leicesteriin, missä tämä on iskenyt jo hyvin maaleja.

Hyypiän ryhmästä puolustaja Inigo Calderonin mukaan managerilla on täysi joukkueen tuki takana.

– En usko, että olemme pelanneet mitenkään erityisen heikosti. Jokainen on hänen tukenaan, ei kyse ole siitä. Luotamme kukin toisimme. Valmennustiimi tekee lujasti töitä saadakseen asiat kuntoon ja se onnistuu kunhan jatkamme tiivistä yhteistyötä, Calderon kommentoi The Argus -lehdelle.

– Jos emme puhalla yhteen hiileen, on se ongelmaksi. Mutta koska tunnen tämän ryhmän, ei sellaista ongelmaa tule tapahtumaan.

Brighton hävisi viikonloppuna 1-2-lukemin Middlesbroughille. Hyypiä myöntää, että hänen tekemänsä muutokset täksi kaudeksi eivät ole tuottaneet haluttua tulosta toistaiseksi. (uutinen).