SJK:n serbikaksikko Pavle Milosavljevic ja Zeljko Savic, kirjoittivat nimensä vuoden jatkosopimuksiin ja miehet jatkavat seurassa ensi kauden.

Seura käyttioption kahden vuoden jatkosta norsunluurannikkolaisen Cedric Gogouan,20, kanssa. Gogouan sopimus SJK:ssa on siten voimassa aina kauden 2016 loppuun saakka. Kaikki pelaajat ovat keskuspuolustajia pelipaikoiltaan, mutta pystyvät pelaamaan muissakin rooleissa. Milosavljevic on myös joukkueen kapteeni.

– Palve ja Zeljko – He ovat todellisia laatupelaajia, joista tiedetään mitä me saadaan. He ovat raudanlujia ammattilaisia ja tekevät aina joukkueen eteen kaikkensa. Cedricillä taas on huikea potentiaali ja hän on nyt vuoden verran saanut totutella eurooppalaiseen jalkapalloon. On hienoa päästä jatkamaan työtä heidän kaikkien kanssa, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kertoi seuran kotisivuilla.

SJK:lla on vielä yksi ottelu kautta pelaamatta. SJK kohtaa MYPA:n kotikentällä tulevana lauanataina klo 14.00. Joukkue on kiinni hopeamitalissa, kun kolmantena oleva FC Lahti on pisteen perässä.

Lahti kohtaa päätöskierroksella FC Hongan kotikentällään.