Mestarien liigassa pelattiin tiistaina neljässä lohkossa kahdeksan ottelua.

Säväyttävimmän vaikutuksen illan peleissä teki FC Porton pelastanut joukkueen tähtihyökkääjä Jackson Martinez nostaen seuransa 0-2-tappiosta tasapeliin Shakhtar Donetskin vieraana 89. ja 90. minuutilla syntyneillä maaleillaan. Ensimmäinen osumista oli rankkari.

Kolumbialaishyökkääjä oli otettu kentälle vaihdosta 65. minuutilla.

Samassa D-lohkossa Portolle 0-6-lukemin avauspelissä hävinnyt valkovenäläinen BATE Borisov kaatoi kotonaan espanjalaisseura Athletic Bilbaon. Porto (4 pistettä) johtaa lohkoa perässään BATE (3 p), Donetsk (2 p) ja Bilbao (1 p).

PSG sai Barcelonan päänahan

Tiistaina ei suuria yllätyksiä nähty. Mielenkiintoinen tulos oli mm. PSG:n 3-2-voitto Barcelonasta kotonaan ilman Zlatan Ibrahimovicia.

PSG:n maaleista vastasivat David Luiz, Marco Verratti ja Blaise Matuidi. Barcelonalle osuivat Lionel Messi ja Neymar.

PSG johtaa lohkoa neljällä pisteellä, Barcelonalla on kolme pistettä. 1-1-tasapelin tiistaina pelanneet Ajax (2 p) ja APOEL (1 p) ovat hännillä. Niklas Moisander pelasi täydet minuutit Ajaxin takalinjoilla vieraspelissä.

Roman Eremenko piti Bayernia jännityksessä

AS Roma otti avausvoittonsa seuraksi hienon vieraspisteen Manchester Cityltä. Lohkon kärjessä on aiemmin illalla TsSKA Moskovan vieraissa 1-0-lukemin kaatanut Bayern Münchenin kuudella pisteellä, AS Romalla on neljä pistettä, Cityllä piste ja TsSKA on nollilla.

TsSKA Moskovan Roman Eremenko ampui kerran Bayernin ylärimaan ottelussa ja jakoi namupasseja, joita hyökkääjät eivät käyttäneet hyväkseen (uutinen).

Chelsea johtaa G-lohkoa neljällä pisteellä, kun Sporting Lissabon kaatui 1-0-lukemin. Tasapelin pelannut Schalke ja Maribor ovat kahdessa pisteessä ja Sportingilla on piste.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
A #UCL matchnight filled with drama from start to finish! Retweet if you enjoyed tonight's action...