HJK pitää Eurooppa-liigassa FC Kööpenhaminaa pihdeissään. Ensimmäisen 45-minuuttisen jälkeen Klubi johtaa peliä 1-0.

Ottelun avausmaali nähtiin 29. minuutin kohdalla. Puolustaja Gideon Baah pääsi laukomaan paluupallon oikealla jalalla verkon perukoille. Tilanteeseen loistavan esityön teki Mika Väyrynen, jonka vedon vielä maalivahti Stephan Andersen pystyi torjumaan.

HJK oli muutenkin ensimmäisellä jaksolla aktiivisempi osapuoli ja ansaitsee taukojohtonsa. Baah’n paikan lisäksi myös Väyrynen, Teemu Tainio ja Mac Kandji pääsivät avausjaksolle hyville tekopaikoille.

HJK taistelisi voitolla edelleen jatkopaikasta lohkossa.

Jos HJK esiintyi avausjaksolla edukseen kentälle, myös katsomossa nähtiin kovaa kannustusta. Paidattomat HJK-fanit hämmensivät sosiaalisessa mediassa.