Ilves ja Jaakko Juuti ,27, ovat sopineet option lunastamisesta kaudelle 2015.

Juuti siirtyi Ilveksen riveihin kaudelle 2012. Tuosta hetkestä lähtien peluri on kuulunut joukkueen runkopelaajiin. Viime kaudella laituri viimeisteli Ilveksessä toiseksi eniten maaleja.

Täysosumia kertyi 21 ottelussa kuusi kappaletta. Armottomana taistelijana tunnettu Juuti on tärkeä palanen Ilveksen tulevan kauden joukkueen rakentamisessa.

– Olen viihtynyt Tampereella ja Ilveksessä erittäin hyvin. Viime kaudella pikkuvaivat häiritsivät omaa kauttani, joten ensi kaudella tavoite on pysyä kunnossa ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään. Tavoitehan ei ole muuta kuin nousu Liigaan, joka jäi tällä kaudella saavuttamatta. Innolla ja mielenkiinnolla odotan ensi kautta ja Keken aikaa, Juuti kommentoi Ilveksen kotisivuilla.

Hyvä runko jo kasassa

Ilveksen joukkueen rakentaminen on todella hyvässä vauhdissa. Tällä hetkellä kasassa on 12 pelaajasopimusta. Joukkue julkistaa lähipäivinä lisää pelaajasopimuksia.

Sopimuspelaajat: Mika Hilander, Gustav Långbacka, Antti Kuusinen, Antti Hynynen, Topias Järvelä, Tatu Miettunen, Tomi Petrescu, Lauri Ala-Myllymäki, Ibrahim Köse, Mika Lahtinen, Henri Malundama ja Jaakko Juuti.