Kaudella 1998 Interin edustusjoukkueessa debytoinut Henri Lehtonen jatkaa seurassa myös tulevan vuoden. Inter ja Lehtonen ovat solmineet pelaajasopimuksen, jossa on kauden 2015 lisäksi optio toisesta vuodesta. Lehtosella edessä jo 18. kausi Interin edustusjoukkueessa

Tulevalla kaudella Lehtosella on mahdollisuus rikkoa peräti kolmensadan pelatun Veikkausliigan ottelun raja. Tällä hetkellä ”Pänän” pelattujen liigaotteluiden määrä on jo 289. Näissä maaleja on syntynyt 45.

Sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä jälleen viime kaudella pelannut Lehtonen on 34-vuotiaanakin joukkueen nopeimpia pelaajia. Lopettaminen ei olekaan käynyt vielä joukkueen kapteenin mielessä.

– Olen elämäni kunnossa ja annettavaa on vielä paljon. Lopettamista voin miettiä sitten, kun nuoremmat menevät juoksunopeudessa ja taidoissa ohi, Lehtonen veistelee seuran tiedotteessa.

Inter pelasi vielä Ykkösessä Lehtosen debytoidessa seuran edustusjoukkueessa, mutta viime vuosilta ”Pänälle” on kertynyt niin Veikkausliigan, Suomen Cupin kuin Liigacupinkin mestaruudet. Joukkueen kapteenina hän on toiminut vuodesta 2007 alkaen.