Liverpool-luotsi Brendan Rodgers myöntää asemansa olevan epävarma. Liverpoolin kehno alkukausi sai jatkoa, kun Crystal Palace kaatoi kotonaan Rodgersin suojatit sunnuntaina 3-1-lukemin. Liverpool johti ottelua nopealla maalilla, mutta se ei riittänyt.

– En ole niin ylimielinen, että ajattelisin tämän työpaikan kestävän mitä tahansa. Jokaisen managerin täytyy voittaa pelejä ja tuottaa tulosta, Rodgers kommentoi Goal.com:lle.

Rodgers on seurassa kolmatta kauttaan. Ensimmäinen kausi oli nousujohteinen, viime kaudella seura taisteli jo mestaruudesta häviten sen niukasti. Korkealento on kuitenkin katkennut ja seurassa on palattu maan pinnalle.

– Ensimmäisen vuotenani seurassa emme saaneet tuloksia vaikka pelasimme hyvin. Teen koko ajan parhaani ja se on aiemmin kehittänyt meitä. Nyt minun täytyy taistella yhä kovemmin ja kantaa vastuuni, joka minun on yksin kannettava.

Tähtipelaajien painolastille ei ole löytynyt vastaanottajaa

Suurin muutos seurassa oli kesällä talismaanin Luis Suarezin siirtyminen Barcelonaan. Lisäksi adjutantti Daniel Sturridge on ollut lähes koko syksyn sivussa ja palannee kentille vasta uuden vuoden jälkeen.

– Pelimme intensiteetti ja yhteinäisyys ei ole siellä. Olemme muutostilanteessa. Oli tilanne mikä oli, meidän täytyisi olla parempia sen hallitsemisessa. Siinä on minun vastuuni valmentajana ja managerina. Sen puolesta aion jatkaa kamppailua.

Liverpool on Valioliigassa 12. sijalla. Joukkueen pelit jatkuvat Mestarien liigan vieraspelillä Bulgariassa keskiviikkona.

Rodgersin tilalle on jo huhuttu jalkapallomaailman yhtä ehdotonta supernimeä. (uutinen).