Brighton & Hove Albionin manageri Sami Hyypiä kehui Norwich-ottelun jälkeen maalivahtiaan David Stockdalea. Suomalaisluotsi kommentoi myös ihmeellistä sekaannusta ennen joukkueen rangaistuspotkua.

Kehut maalivahdille olivat ehkä siinä mielessä yllättävät, että pelihän päättyi 3-3. Stockdale oli ehtinyt huilata edelliset kolme peliä sormivamman. Lauantaina veskari näytteli suurta roolia estäen muun muassa hienosti Norwichin 3-1-osuman.

Kolmesta päästetystä maalista huolimatta Stockdale palasi vakuuttavasti ykköstorjujan paikalle.

– David Stockdale pelasi erittäin hyvin ja osoitti olevansa pystyvä tärkeisiin torjuntoihin. Minulla ei ollut epäilystäkään tuoda häntä takaisin. Ennen peliä meille vakuutettiin, että hänen sormensa kestää pelaamisen, Hyypiä sanoi seuran verkkosivuilla.

Brighton sai toisella jaksolla rangaistuspotkun. Ampujasta nousi sekaannus, ja lopulta Adrian Colunga kävi pistämässä pallon pussiin. Hyypiän mukaan pallosta ei pitäisi tapella.

– Sama se, kuka sen vetää, mutta en halua pelaajieni taistelevan pallosta. Se pistää tarpeetonta painetta henkilölle, joka asettuu vetämään, Hyypiä mietti kokemuksella.