Surkeaa Bundesliiga-kautta pelaavan Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp kiistää edes harkitsevansa seuran jättämistä.

Dortmund on sarjan kolmanneksi viimeisimpinä. Viimeksi joukkue pelasi kotonaan 2-2-tasapelin keskiviikkona hukaten johtonsa kahdesti. Vastassa oli kuitenkin kovan luokan joukkue: sarjakakkonen Wolfsburg.

Kloppin uutisoitiin saksalaisemediassa sanoneen, että hänen tulee ikävä Dortmundin kotiyleisö kun hän lähtee. Kloppin mukaan kommentti oli väärinymmärretty.

– Olin luullut, että olin tehnyt asian jo melko selväksi. Kommentilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että tarkoittaisin lähteväni tai valmistautuisin eroamaan, Soccerway-sivustolla siteerattiin valmentajaa

– Elämässäni tulee olemaan aika, jolloin en enää valmenna tätä seuraa ja toivottavasti, kun se aika joskus koittaa, olen vielä hyvässä terveydentilassa. Voin silloin kaivat jotain, koska voin muistaa kuink mukavaa ja hienoa minulla on ollut elämässäni. Ja varmasti tulen kaipaamaan tätä stadioniakin.

Dortmund kohtaa lauantaina pisteen ja kaksi sijaa sarjassa edellään olevan Werder Bremenin vieraissa. Kieroksen jälkeen sarja vetäytyy talvitauolle ja jatkuu vasta tammikuun lopussa.