HJK kaatoi vahvasti varamiehisen Malagan 1-0 harjoitusottelussa Espanjassa.

Vasta keskiviikkona kotimaan pääsarjan ottelussaan ykkösmiehistöllään pelannut Malaga peluutti reservijoukkueensa pelaajia, eikä mahtanut kovavireiselle Suomen mestarille tällä kertaa mitään.

HJK aloitti hyvin ja ensimmäinen jakso olikin helsinkiläisten selkeää hallintaa. Maali jäi tekemättä, vaikka Robin Lod puski kertaalleen ylärimaan ja Mac Kandjikin oli pari kertaa läpiajossa.

Vastustajan maalivahti pääsi katkaisemaan molemmat tilanteet ennen Kandjin laukausta. Kertaalleen hyökkääjä sai pallon maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiovihellyksen vuoksi.

Baah jälleen tehokas

Komeassa maalivireessä oleva Gideon Baah merkkautti lopulta itsensä jälleen tilastoihin maalin muodossa. Vasemman laitapuolustajan tontilla pelannut ghaanalainen viimeisteli Klubin voittomaalin kulmapotkusta.

Baah jatkoi Lodin tarkan keskityksen päällään Malagan maaliin. Baah iski myös viime viikolla Eurooppa-liigan Kööpenhamina-voitossa HJK:lle 1-0-johtomaalin 2-1-voitossa. Voittomaalin silloin viime hetkillä iski Kandji.

Hyvää, positiivista virettä tärkeään peliin

Toinen puoliaika oli ensimmäisen tavoin selkeää HJK:n hallintaa, eikä kotijoukkue pystynyt missään vaiheessa haastamaan Klubia tosissaan. Peli toimi HJK:lle tärkeänä kenraaliharjoituksena viikon kuluttua käytävään Brugge-otteluun, joka pelataan Malaga-pelin tavoin nurmikentällä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
LOPPUTULOS: Malaga-HJK 0-1 (0-0) HJK nappaa harjoitusottelusta voiton Gideon Baah'n kulmapotkusta puskemalla maalilla. #HJK

HJK:
Doblas; Baah, Moren (46. Heikkilä), Heikkinen (69. Lehtinen), Sorsa (83. Mannström); Annan, Perovuo; Zeneli (79. Malolo), Väyrynen (46. Porokara), Lod (67. Bancé), Kandji (83. Peiponen)

Vaihdossa: Eriksson, Halme, Tainio, Schüller

Kaikki HJK-uutiset, Eurooppa-lohkon taulukon ja otteluohjelman löydät HJK-erikoissivultamme.