Atlético Madirdin ja Barcelonan taistelu jatkopaikasta Copa del Reyn puolivälierien ratkaisuosassa ei ole totisesti ollut mitään kyttäilemistä.

Avausosassa Camp Noulla Barcelona voitti 1-0, mutta nyt maaleja mätetään toiseen tahtiin. Fernando Torres vei Atléticon johtoon jo avausminuutilla ja Neymar vastasi ennen 10 minuutin täyttymistä.

Raúl García vei ”Atletin” uudestaan johtoon rangaistuspotkusta hiukan epäselvän tilanteen jälkeen. Barcelonan Javier Mascherano rikkoi, mutta kuvien perusteella 16:n alueen ulkopuolella.

Ennen taukoa kuitenkin kotijoukkueen Miranda ohjasi vielä tasoituksen omaan verkkoon ja muutama minuutti myöhemmin Neymar viimeisteli illan toisen osumansa Jordi Alban syötöstä.

Puoliajalla yhteismaalit ovat Barcelonalle näin ollen 4-2.