Valioliigan kärjessä koko kauden porskuttanut Chelsea koki melkoisen romahduksen lauantaina joukkueen pudotessa Englannin cupista.

Lontoolaisryhmä johti kotonaan ottelua kolmostason Bradford Cityä vastaan parhaimmillaan jo 2-0-lukemin, mutta lilliputti juhli lopulta uskomatonta voittoa vieraskentältä 4-2-lukemin.

Chelsea-manageri Jose Mourinho ei ottelun jälkeen halunnut puhua mitään pelaajilleen.

– Mitä sanoin heille? En mitään. En sanaakaan. Se ei ollut oikea hetki puhua heille, Mourinho kertoi toimittajille ottelun jälkeen Goal-sivuston mukaan.

– Syytän sekä itseäni että pelaajiani. Meidän täytyy ottaa tästä yhdessä vastuu. Mutta koska minä olen pomo, minulla on suurempi vastuu tästä.

Chelsean valmistautuminen ei eronnut normaalista

Chelsea lähti tauolle 2-1-johdossa vastustajan saadessa arvokkaaksi osoittautuneen kavennuksen hetki ennen taukoa. Mourinhon oli vaikea käsittää tapahtumia sen jälkeen.

– Tauolla puhuimme kopissa tilanteen vaarallisuudesta. Puhuimme samoja asioita kuin ennen ottelua. Ette ehkä usko, mutta valmistauduimme täysin samalla tavalla kuin jokaiseen Valioliiga-peliin. Samoin esityksin, samoin analyysien ja samanlaiseen informaatioon pohjaten.

– Kunnioitimme heitä – tai niin minä ainakin tein – valmistautuessamme otteluun. Pelaajat eivät ilmeisesti uskoneet heidän pystyvän nousemaan. 2-2-maalin jälkeen ottelu meni älyttömäksi.

Viikonloppuna nähtiin useita muitakin jättiyllätyksiä ja peräti jo kymmenen Valioliiga-seuraa on ulkona cupista ja muutama muukin joutui uusintaan alempisarjalaisia vastaan (uutinen).