Espanjalaisseura Athletic Bilbaolla on edessään puheenjohtajavaalit maaliskuussa. Espanjassa seurojen puheenjohtajat, presidentit, käyttävät suurinta valtaa vastaten sekä pelaaja- että valmentaja-asioista.

Athleticin puheenjohtajaehdokas Fernando Garcia Macua on Aliron-lehden mukaan luvannut tuoda Jürgen Kloppin seuraan, mikäli nousee puheenjohtajaksi. Garcia Macua ei ole tosin vielä virallista ilmoitustaan antanut ehdokkuudestaan, mutta lähteen mukaan sen uskotaan tapahtuvan tulevina päivinä.

Garcia Macua on aiemminkin toiminut seuran puheenjohtajana vuosina 2007-2011 ja hän haastaa nykyisen puheenjohtajan Josu Urrutian, joka pyrkii jatkokaudelle.

Klopp, joka on luotsannut seuransa kahteen Bundesliiga-mestaruuteen ja Mestarien liigan finaaliin, on nyt seuransa kanssa suuremmassa kriisissä kuin koskaan.

Dortmund konttasi koko syyskauden ja seura on viimeistä edellisenä Bundesliigassa. Sarja palaa talvitauolta tulevana viikonloppuna. Kloppia pidetään kaikesta huolimatta yhä yhtenä maailman parhaimmista valmentajista.

Lähde: Goal.com.