Arsenalin maalitykkinä aikoinaan ollut ja pelaajauransa viime vuoden lopulla päättänyt Thierry Henry on hehkuttanut Chelseaan tulossa olevaa Juan Cuadradoa.

26-vuotias kolumbialainen laitapelaaja syötti MM-turnauksessa kesällä neljä maalia, millä voitti kyseisen tilaston jaetusti Saksan Toni Kroosin kanssa.

Pelaajan siirtoa Chelseaan ei ole vielä virallistettu, mutta Fiorentinan päävalmentaja Vicenzo Montella kertoi sunnuntaina sen tapahtuvan. Henry näkee pelaajassa hyökkääjän unelmakumppanin.

– Jokainen näki MM-kisoissa hänen olevan erinomainen pelaaja. Hän on aito laituri – sellaisia ei nykyään juurikaan näe – ja hän pystyy voittamamaan kenet vain yksi vastaan yksi -tilanteissa ja keskittämään, Henry kommentoi Sky Sportsille.

– Hyökkääjänä haluat juuri sellaisen pelaajan vierellesi. Hänen menestymisensä Valioliigassa ei yllättäisi, koska olemme jo nähneet hänen tasonsa.

Sky Sports News

@SkySportsNews
BREAKING: Sky sources - Fiorentina coach Vincenzo Montella claims winger Juan Cuadrado has signed for Chelsea. More on #SSNHQ