Tottenham ja West Ham kohtasivat sunnuntaina Englannin Valioliigassa. Ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.

West Ham aloitti maalinteon ottelun 22. peliminuutilla, kun Cheikhou Kouyate puski pallon Hugo Llorisin ohi Adam Cresswellin keskityksestä.

West Ham siirtyi kahden maalin johtoon kun ottelua oli jäljellä puolisen tuntia. Tottenhamin leirissä protestoitiin kovasti maalia, sillä Enner Valencia oli keskityshetkellä paitsiossa, ja hänen yli leijaillut pallo ajautui Diafra Sakholle, joka ohjasi pallon maaliin. Tuomaristo ei kuitenkaan epäillyt, vaan hyväksyi osuman.

Kun ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vartti, koko kauden huikeassa vireessä ollut hyökkääjä Harry Kane iski pallon West Hamin maaliin, mutta tilanne oli paitsio. Hetkeä myöhemmin Danny Rosen pomppuinen kaukolaukaus yllätti West Hamin maalia vartioineen Adrianin ja tilanne kaventui.

Lisäajalla Spurs onnistui tulemaan tasoihin. Kane kaadettiin rangaistusalueella ja tilanteesta määrättiin pilkku. Adrian torjui ensin Kanen laukauksen, mutta englantilaisnuorukainen iski paluupallon maaliin ja White Hart Lane repesi riemuun. Maali syntyi ajassa 90+6.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina vielä kaksi ottelua.Everton ottaa mittaa Leicester Citystä parhaillaan käynnissä olevassa pelissä, myöhemmin Southampton ja Liverpool iskevät yhteen.