Juventus-luotsi Massimiliano Allegri oli tyytyväinen Mestarien liigan neljännesvälierän ensimmäisen osaottelun tulokseen, vaikka Borussia Dortmund onnistuikin vierasmaalin tekemään.

Juventus voitti ottelun maalein 2-1 Alvaro Moratan ja Carlos Tevezin osumilla. Dortmundin maalin kävi tuikkaamassa Marco Reus, joka onnistui hyödyntämään Giorgio Chiellinin pahan liukastumisen.

– Olemme iloisia, koska voitimme kotipelin ja ennen kaikkea suoriuduimme hyvin. Meillä oli muutamia puolustukseen liittyviä ongelmia ensimmäisellä jaksolla, kun he painostivat meitä keskikentällä, Allegri analysoi Uefan verkkosivuilla.

– Maali oli harmillinen, mutta tällaista tapahtuu. Toisella jaksolla olimme vähän parempi.

Dortmund-luotsi Jürgen Klopp oli verrattain tyytyväinen tulokseen. Torinolaisisännillä oli toisella jaksolla paikkansa, minkä myös Klopp muisti.

– Emme olleet yllättyneitä – Juve pelaa tällä tavalla. Me vain menetimme palloja väärissä paikoisssa ja Juve pääsi iskemään vastaan. Mikään ei yllättänyt minua tänään. Meille ei ollut enemmän tarjolla tässä pelissä, joten meidän on hyväksyttävä tulos, Klopp linjasi.