David de Gea ei välttämättä jatka Manchester Unitedissa. Jatkoa ei helpota huonot välit luotsi Louis van Gaalin kanssa. Asiasta kertoo AS.

Kaksikko ei ole lehden mukaan edes puhunut muutamaan kuukauteen. Hollantilainen ei ilmeisesti luonteensa kanssa pääse samalle aaltopituudelle maalivahtinsa kanssa. De Gea on pelannut loistokautta, mutta se ei ole van Gaalin antamasta julkisista kommenteista näkynyt.

Kehujen sijasta van Gaal on enemmänkin linjannut De Gean tekevän vain työtään.

– Hän ei mielestäni torju meille monia pisteitä, koska hän on maalivahtimme, on van Gaal esimerkiksi sanonut Daily Mirrorin mukaan.

Siirto Real Madridiin?

De Gealla on nykyistä sopimustaan jäljellä noin 17 kuukautta. United on ollut kovin hanakas tekemään jatkosopimuksen, mutta ainakaan vielä neuvotteluissa ei olla päästy maaliin asti.

Real Madrid on kuitenkin edelleen De Geasta kiinnostunut. Daily Mirrorin mukaan vahdin edustajat haluaisivat pelaajan ManU-sopimukseen maksimissaan 25 miljoonan punnan ulosostohinnan.

Real Madridilla on myös muita vaihtoehtoja maalinsa suulle. Thibaut Courtois, Kiko Casilla ja Carlos Abad mainitaan AS:ssa vaihtoehtoina.