Liverpoolin keskikenttämies Joe Allen näkee Luis Suarezin lähdön viime kesänä olleen vain hyväksi seuralle.

Suarez oli toki ongelmissa tämän tästä kentällä kurittomuutensa vuoksi, mutta olihan mies maalitykki vailla vertaa. Siitä osoituksena mm. viime kauden maalikuninkuus peräti 31 osumalla.

Suarezin lähdön ja Daniel Sturridgen loukkaantumisongelmien myötä Liverpoolin suurimmat ongelmat kaudella ovat olleet maalinteossa. Viime ajat kuitenkin ovat olleet kaikkensa parempia ja joukkue ei ole Valioliigassa hävinnyt kymmeneen otteluun.

– Kauden alussa kaikki puhuivat siitä, kuinka Suarezin lähtö vaikuttaa, mutta olemme päässeet siitä yli mielestäni, walesilaispelaajaa siteerattiin Soccerway-sivustolla.

– Siihen meni oma aikansa myös siksi, että loukkaantumistilanteemme on ollut vaikea. Olemme palanneet viime kauden tasolle ja nyt uudella systeemillä voimme jopa ottaa askeleen eteenpäin. Meiltä löytyy nyt kliinisyyttä, mikä uupui kauden alussa.

Liverpoolin edellisessä voitossa onneakin mukana.

Liverpool voitti viikonloppuna Southamptonin 2-0-lukemin vieraissa, mutta oli ottelussa altavastaajana.

Southamptonin leiristä jäätiin kaipailemaan myös kahta, jopa kolmea, rankkaria epäselvistä tilanteista Liverpoolin päädyssä. Yhdessä näistä tilanteista Allen osui Southampton-hyökkääjään Filip Djuriciciin boksissa. Mies myönsi kontaktin.

– Ollakseni rehellinen, en osunut palloon. Se oli sinänsä pettymys, koska uskoin onnistuvani siinä. En kuitenkaan myöskään kaatanut häntä, joten ymmärrän miksei tuomari rankkaria viheltänyt.