Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal ei kiertele joukkueen tämän kauden kenties suurinta ongelmaa. Hollantilaisen mukaan selkeän ykköshyökkääjän puuttuminen on jättänyt joukkueen mestaruustaistelun ulkopuolelle.

Kärkijoukkueissa Chelsean Diego Costa ja Manchester Cityn Sergio Aguero ovat kumpikin iskeneet 17 liigamaalia, kun ManUn paras maalintekijä Robin van Persie on osunut kymmenen kertaa. Ero on merkittävä, etenkin kun ManU kaikkineen on tehnyt vain 44 maalia.

– Se on totta, sillä en voi sitä kiistääkään. Robin van Persie ei voi kiistää sitä, Falcao ei voi kiistää sitä, eikä Rooney – joskaan hän ei pelaa enää kärjessä niin paljon, van Gaal sanoi Skysportsin mukaan.

– Emme voi kuin myöntää sen, että tällä hetkellä meillä ei ole hyökkääjää joka tekee 20 maalia kauden aikana.

Van Gaal painotti kuitenkin, että tilanne ei väistämättä merkitse sitä, että hän haluaa pistää koko hyökkäyskaluston uusiksi kauden jälkeen.

– Tämä ei kerro mitään ensi vuodesta. Heillä [hyökkääjillä] voi olla nyt epäonninen vuosi ja minun pitää huomioida kaikki nämä asiat ja minun pitää yhdessä henkilökuntani kanssa päättää mitkä asiat painavat eniten, van Gaal pyöritteli.

ManU kohtaa lauantaina kotonaan Sunderlandin ja hyökkääjistä van Persie on nilkkavamman takia sivussa ottelusta.