Barcelonan hyökkääjätähti Luis Suarez upotti viikolla kaksi osumaa Manchester Cityn verkkoon Mestarien liigassa. Kataloniaan paluun jälkeen uruguaylaisella oli yllätys tarjota myös nuorille kannattajille, jotka olivat käymässä paikallisessa vastikään uudelleen avatussa Adidaksen kaupassa.

Suarez poseerasi kuvia varten ja kuljetti poikia ympäri kaupungin limusiinissa osana #therewillbehaters-kampanjaa. Kärkimies vastaili myös nuorten kysymyksiin. Esille nousi myös kysymys elämästä kentän ulkopuolella.

– Olen ihminen ja haluan yksityisyyteni. Ette uskoisi joitain kysymyksiä joita minulta kysytään, Suarez sanoi Marcan mukaan.

Nuoria kannattajia kiinnosti luonnollisesti myös perinteinen kilpajuoksu Real Madidin kanssa ja Suarez ei ollut muuta kuin valmis vakuuttamaan Barcelonan taistelevan loppuun saakka mestaruudesta.

– Real Madrid on Real Madrid. He eivät menetä paljoa pisteitä, mutta heidän pitää tulla vielä Camp Noulle, mikä antaa meille mahdollisuuden kutistaa eroa. Heidän pitää menettää muutama muukin piste matkalla, mutta meidän pitää voittaa kaikki pelimme.