Kolme edellistä kautta Rovaniemen Palloseuran kärkipelaajana häärinyt Aleksandr ”Boris” Kokko ja RoPS:n ovat tänään allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Kokko etsi pelipaikkaa viime kauden jälkeen ulkomailta, mutta kun mitään sopivaa ei ilmaantunut, mies päätti jatkaa pelaajauraansa RoPSissa.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä palaan RoPS:aan. Minulla on kolme hyvää vuotta Rovaniemellä ja RoPSissa takana ja nyt sitten ainakin kaksi edessä. RoPS oli koko ajan minulle se ykkösvaihtoehto Suomessa, Rovaniemi on mukava kaupunki ja RoPS hyvä seura, ”Boris” Kokko tuumi RoPSin tiedotteessa.

RoPSin urheilujohtaja Jari Ilola oli myös tyytyväinen mies sopimuksen Kokon kanssa varmistuttua.

– Totta kai olemme tyytyväisiä, että saamme pitää tuon tason pelimiehen riveissämme. ”Boris” on ollut todella tehokas kaveri RoPSissa, täytyy vaan nyt toivoa että hän pysyy terveenä koko kauden. Käytännössä aina kun hän on ollut terveenä mukana joukkueessamme, maaleja on syntynyt, Ilola tuumi tyytyväisenä sopimuksen synnyttyä.

Kokko on kolmen edellisen RoPS-kautensa aikana iskenyt 39 maalia pelaamassaan 77 virallisessa ottelussa. Kokko voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden kaudella 2008 pelatessaan FC Hongassa ja Ykkösen paras maalintekijä hän oli vuonna 2012 RoPSissa.