Ilves kaatoi FC Lahden tiistaina Liigacupissa 1-0-lukemin ottelun loppuhetkillä tulleella Tomi Petrescun osumalla. Ilves voitti aiemmin myös KuPS:n. Lahti ja KuPS puolestaan olivat jakaneet pisteet 1-1-lukemin aiemmin, joten Ilves johtaa lohkoa selvästi.

Veikkausliigassa viime kaudella pronssimitaleille yltäneen lahtelaisseuran luotsi Toni Korkeakunnas piti miehistönsä esityksestä muuten paitsi takaiskuosumasta.

– Pelattiin hyvää fudista. Ainoa, mitä jäi puuttumaan oli maalit. Harmittava nukahdus tuohon loppuun. Olihan meillä pilkku ja vaikka mitä, Korkeakunnas kertoi FC Lahden Facebook-sivuilla.

FC Lahti sai rankkarin avausjaksolla, kun Justus Kauppinen kaadettiin alueelle. kuitenkin Ilves-vahti Mika Hilander torjui kuitenkin Drilon Shalan vedon maalipuiden kautta selville vesille.

– Jatketaan pelin kehittämistä. Aika paljon hyviä elementtejä, mutta onhan tämä maalintekopeli. Jos ei tee maaleja niin ei sitten voitakaan. Siinä meillä on tietysti aika paljon parannettavaa, Korkeakunnas jatkaa.

Lahden keskikenttäpeluri Pekka Lagerblom loukkaantui ensimmäisen puoliajan aikana ja joutui jättämään kentän hammasta purren.

– Ei se hyvältä näyttänyt, kun ei pysty painoa laittamaan jalalle, Korkeakunnas valittelee.

Lahdella peli hakee uomiaan

Lahti on pelannut vuodenvaihteen jälkeen neljä ottelua, mutta ensimmäinen voitto antaa vielä odottaa itseään. Korkeakunnas näkee pelissä niin hyvää kuin huonoa.

– Pallollinen pelaaminen on hyvällä tasolla. Meille on tehty vähän liikaa helposti maaleja, eikä ole pystytty pelejä voittamaan. Eipä se tässä vaiheessa kautta nyt ole vielä se ykkösprioriteetti.

– Tietysti sekin pitää jossain vaiheessa ruveta opettelemaan. Turha tässä on ruveta murehtimaan.