HJK on solminut kauden 2015 kattavan sopimuksen gambialaisen hyökkääjän Ousman Jallow’n kanssa.

Viime viikon HJK:ssa testijaksolla ollut Jallow, 26, iski kahdessa pelaamassaan Liigacup-ottelussa yhden maalin ja vakuutti HJK:n valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti.

Gambialainen Jallow on kärsinyt uransa viime vuosina vaikeista loukkaantumisista. Tosipelejä hyökkääjällä ei juuri kahden viimeisen kauden aikana ole pelattuna, mutta loukkaantumiset on nyt selätetty.

Suuren yleisön tietoisuuteen Jallow tuli vuosina 2008-2011, kun hän pelasi tanskalaisessa Bröndbyssä. Siellä Jallow pelasi yhteensä 69 ottelua, joissa vastustajan maaliverkot heiluivat 14 kertaa.

Jallow on pelannut urallaan myös 12 Gambian A-maajoukkueen ottelua ja osunut maajoukkuepaidassa kahdesti.

– Ousman Jallow on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, jolla on hyvä tausta. Hän on monipuolinen hyökkääjä, hyvä maalintekijä, jolla on runsaasti kansainvälistä kokemusta kovista sarjoista. Hänen pari viimeisintä vuotta ovat olleet loukkaantumisten takia vaikeita, mutta nyt hän on kunnossa ja odotamme häneltä paljon hänen ajaltaan HJK:ssa, kertoo HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio HJK:n tiedotteessa.

– Olen todella iloinen päästessäni HJK:hon. HJK on iso ja hieno seura ja tulen tekemään parhaani, jotta seura menestyy myös alkavalla kaudella. Kaikki ovat olleet minulle hyvin ystävällisiä ja minun on ollut helppo tulla sisään joukkueeseen. Olen onnellinen tästä mahdollisuudesta ja teen parhaani, jotta valmentajat, seurajohto ja kannattajat ovat tyytyväisiä otteisiini kentällä, Jallow kertoo.

Lähde: HJK:n tiedote