Walesin entinen maajoukkuepelaaja ja pitkäaikainen Valioliigapelaaja, nykyään tunnettu jalkapallokommentaattori Robbie Savage on välttynyt ajokiellolta roimasta ylinopeudesta huolimatta varsin erikoisella perusteella.

Savage ajoi tutkaan reippaalla ylinopeudella ollessaan matkalla hyväntekeväisyystapahtumasta lastensa luokse. Häntä uhkasi 28 päivän ajokielto, mutta puolustusasianajajan vedottua siihen, että Savage tulisi kaltoin kohdelluksi julkisessa liikenteessä, rangaistukseksi tuli 600 punnan sakko ja virhepistemerkintä ajokorttiin.

Puolustusasianajaja Philip Morris vertasi The Northern Echon mukaan Savagea englantilaiseen hiivalevitteeseen Marmiteen, jonka markkinointisloganina on ”Love it or hate it”

– Hän on nimi, joka on varmasti kaikille tuttu. Hän on henkilö joka jalkapalloammattilaisen uransa jälkeen on muuttunut kommentaattoriksi. Hän on sen takia erityisen riippuvainen ajokortistaan, Morris maalaili lehden mukaan.

– Joku kuvasi häntä joskus Marmiteksi. Joko rakastat häntä tai sitten päinvastoin. Sen seurauksena, auto tarjoaa hänelle tavallaan turvasataman hänen liikkuessaan kotoa töihin tai hyväntekeväisyystapahtumiin.