Fiorentinan päävalmentaja Vicenzo Montella äityy ylistämään seuraan Chelseasta kevätkaudeksi lainalle tullut Mohamed Salahia.

Egyptilainen hyökkäävä keskikenttämies liittyi seuraan, jotta Fiorentina suostui myymään Juan Cuadradon Chelsealle reilun 30 miljoonan euron kaupassa.

Salah teki molemmat maalit, kun Fiorentina kukisti Juventuksen Italian cupin 1. välieräottelussa torstaina 2-1-lukemin. Voiton arvoa nostaa se, että se tuli vieraskentällä.

Montellan mukaan Salah antaa hänelle taktisesti enemmän vaihtoehtoja kuin Cuadrado, joka on tyyliltään klassinen laituri.

– Koko joukkue on kasvamassa, ei vain Salah. joka tekee toki paljon maaleja. Toivomme samaa toki häneltä jatkossakin. Hän on sopeutunut erittäin hyvin. Tiiesimme hänet vahvaksi, mutta hänen välitön vaikutus on ylittänyt odotuksemme, Montella kommentoi Raille.

Salah on ehtinyt iskeä Fiorentinalle jo kolme liigamaaliakin vain neljään peliin sekä ampui yhden osuman Eurooppa-liigan otteluparissa, kun Tottenham kukistettiin.

Fiorentina on sarjasa viides ja matkaa kolmossijaan – mikä oikeuttaa paikkaan Mestarien liigan karsinnoissa – on vain kaksi pistettä.