Mahtavaan kevätvireeseen Bundesliigassa neljän voiton putken myötä päässyt Borussia Dortmund jatkoi marssiaan Saksan cupin neljännesvälierässään kaatamalla Dynamo Dresdenin 2-0-lukemin tiistaina.

Ottelun maalit iski toisella jaksolla italialaiskärki Ciro Immobile. Dortmund sai kuitenkin ottelusta jobinpostia, kun Marco Reus loukkaantui ja jouduttiin vaihtamaan kentältä jo parinkymmenen minuutin pelin jälkeen.

Dortmund-luotsi Jürgen Kloppin mukaan hän ajatteli taklaustilanteessa pelaajan jo murtaneen jalkansa, mikä olisi tarkoittanut kauden päättymistä miehen osalta. Kyseessä lienee lopulta pienempi vamma. Klopp ehti jo tilanteessa vauhkoontua kentän laidalla, vieläpä koska tuomari ei katsonut tilanteessa olleen virhettä.

– Jos kyseessä on lopultakin vain ruhjevamma, tämä on ollut hyvä ilta. Näytin tilanteen tullessa niin vihaiselta, koska luulin muiden reaktioista hänen murtaneen jalkansa. Olen yksinkertainen ihminen ja siksi reagoin kuten reagoin, koska luulin tapahtuneen vakavia, Goal-sivusto siteerasi Kloppia.

– Toivottavasti seuraavalla kerralla asian laita kerrotaan minulle nopeammin.

Klopp piti Reusin loukkaantumisen aiheuttamaa Dresdenin pelaajan Dennis Erdmannin taklausta sääntöjen vastaisena.

– Kuten olen aiemminkin sanonut, tuollaisia ei saisi kentällä tehdä. Katsokaas, pallo ei ollut lähimaillakaan ja Marco pyrki Erdmannin ohi, kun tämä iski polvella toista reiteen. Se oli täysin tarpeeton temppu.

Tiistaina jatkoon etenivät myös Bayer Leverkusen, Hoffenheim ja Freiburg. Keskiviikkona pelataan niin ikään neljä ottelua.