Takavuosina Italian Serie A:n kärkisijoja säännöllisesti kolkutelleen Parman tilanne on toivottoman partaalla. Seura hakee epätoivoisesti ulkopuolista tukijaa hoippuessaan konkurssin partaalla. Fanit eivät ole kuitenkaan seuraa hylänneet.

Seuran omaisuutta on ulosmitattu jo aina pukuhuoneen kalustusta myöten ja irtaimistoa on jo alettu pakkohuutokaupata. Football-italia.net-verkkosivuston mukaan Parman fanit ovat ostaneet huutokaupasta pukuhuoneen penkkejä ja seuran lääkintähenkilöstö omaa työvälineistöään ja nämä on lahjoitettu takaisin seuran käyttöön.

Surkuhupaisan piirteen huutokauppaan toi se, että jälkikäteen selvisi faniryhmän käyneen tietämättään kilpahuutokauppaa pukuhuoneen kalusteista seuran lääkäri D’Alessandron kanssa. Hinta nousi näin 1400 euroon. D’Alessandro puolestaan onnistui huutamaan itselleen muuta välineistöä ja kaikki on nyt palautettu seuran käyttöön.

Parman kohtalon päivä on näillä näkymin ensi viikolla konkurssioikeudenkäynnin alkaessa 19. maaliskuuta, ellei rahoitusta ole siihen mennessä saatu kuntoon.