Liverpool jatkoi mahtavaa virettään keskiviikkona kaatamalla Burnleyn kotikentällään 2-0-lukemin Jordan Hendersonin ja Daniel Sturridgen osumalla.

Liverpool on sarjan kovakuntoisin joukkue. Se on edellisestä kuudestatoista liigapelistä hävinnyt vain yhden. Tasapelejä on neljä ja voittoja yksitoista.

Vuoden 2015 aikana Liverpool on kerännyt 23 pistettä ja on ollut paras joukkue. Seuraavina ovat Arsenal (21 p) sekä Chelsea (17), ManU (17) ja Stoke (17).

Liverpool kamppailee vahvati Mestarien liigan paikoista, mutta tiistain ja keskiviikon aikana pelatun kierroksen aikana asemat eivät parantuneet. Peleissä jokainen Valioliigan seitsemästä kärkijoukkueesta voittivat omat ottelunsa.

Liverpool on sarjassa viides, kaksi pistettä Mestarien liigaan oikeuttavasta nelossijasta.

Sturridgen vire löytymässä

Joukkueen kevääseen nostetta tuo kauan kentille odotetun Sturridgen kuntoutuminen. Englantilaiskärki ei vielä ole palannut parhaalle tasolleen pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta tuo kaivattua laatua joukkueen hyökkäyspään.

Sturridgelle, joka palasi kentille tammikuun viimeinen päivä, ottelu oli kevätkauden seitsemäs liigassa ja maali toinen. Hän teki myös edellisellä Englannin cupin kierroksella maalin joukkueen 2-1-voitossa Crystal Palacesta.

[/tweet]